Folosirea site-ului florinabereschi.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Administratorii site-ului florinabereschi.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni si conditii”.

Desi toate informatiile prezentate pe acest site sunt verificate inainte de publicare, florinabereschi.ro nu poate fi responsabila pentru orice eventuale inadvertente intre informatiile, reducerile sau promotiile actuale ale magazinelor si cele existente in momentul publicarii articolelor, inclusiv legate de costurile de livrare sau termenii si conditiile care se aplica ofertelor.

In momentul in care accesati un site prezentat pe florinabereschi.ro, va rugam sa luati in considerare faptul ca acel site este operat complet independent fata de florinabereschi.ro, iar site-ul nostru nu are legaturi directe cu proprietarii sau operatorii acelui site sau control asupra continutului respectiv. De aceea va rugam sa verificati termenii si conditiile de utilizare a fiecarui magazin online, modalitatile de plata si costurile de livrare, credibilitatea companiei ce opereaza magazinul, calitatea produselor sau disponibilitatea acestora in stoc.

Utilizarea acestui site se face in totalitate pe contul dumneavoastra, florinabereschi.ro nefiind raspunzatoare pentru orice fel de daune, directe sau indirecte, de orice natura, ce ar putea fi rezultatul utilizarii acestui site. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru nici o dauna ce poate aparea in urma utilizarii acestui site sau accesarii legaturilor web prezente in acest site, inclusiv, dar nu limitat la: orice tip de pierderi financiare, dispute intre vanzatori si cumparatori, schimbarea conditiilor sau costurilor de vanzare ale site-urilor prezentate sau pierderi de date.

Informatiile prezentate pe acest site pot contine inadvertente de natura tehnica sau greseli de tipar. Informatia din site poate fi modificata sau adusa la zi fara notificare prealabila.

Serviciul de tip newsletter este operat cu ajutorul MailChimp, iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu legea 365/2002, cu modificarile aduse prin legea 121/2006.

Daca nu sunteti de acord cu regulile de utilizare a acestui site, va rugam sa nu luati in considerare sau sa folositi in nici un mod servicile sau informatiile prezentate in acest site.

Accesul la informatiile de pe site

Site-ul „florinabereschi.ro” garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul florinabereschi.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului florinabereschi.ro fara acordul prealabil scris al acestuia. Aveti un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului florinabereschi.ro, sau catre orice alta pagina, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru florinabereschi.ro sau oricaruia dintre partenerii nostri.

Comunicarea electronica

Cand vizitati florinabereschi.ro sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra si florinabereschi.ro de asemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni si conditii”.

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului florinabereschi.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea florinabereschi.ro si a partenerilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al administratorilor site-ului florinabereschi.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului florinabereschi.ro numai in limitele metionate in articolul 1 al prezentului document.

Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza acest site pot face comentarii la adresa lui, a magazinelor prezentate, a promotiilor si produselor oferite de catre acestea, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Acest site isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Acest site nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor informatii se considera ca utilizatorul confera site-ului florinabereschi.ro si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Acest site nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

Linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul curent este gazduit de serverele unei terte firme. Acest site nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Acest site nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. Prezentul site nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul florinabereschi.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul florinabereschi.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea „Confidentialitate” de mai jos. florinabereschi.ro si magazinele partenere detin toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului florinabereschi.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului florinabereschi.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, site-ul actual nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. Prezentul site isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, dupa o notificare in prealabil – sau – fara o notificare in prealabil, despre aceasta intentie, daca site-ul florinabereschi.ro are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe florinabereschi.ro, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului florinabereschi.ro, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Confidentialitate

Acest site se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, si a unor oferte speciale si promotii. Acest site nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul nostru, fara acordul dumneavoastra explicit. Furnizarea datelor personale catre acest site nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date trimitind un e-mail la adresa [email protected]